26 May 2023
Sökes: Pedagog med intresse att skapa utvecklade lärmiljöer

Vi på Byggutbildning Star söker en KTP-projektledare i samarbete med Högskolan Dalarna. Du kommer ansvara för att utveckla och förnya våra utbildningar genom att integrera ett nytt pedagogiskt perspektiv och fokusera på mjuka värden. Ditt mål är att skapa utbildningar som främjar en gemensam språklig förståelse och sätter upp gemensamma mål inom branschen. Du kommer vara delaktig i skapandet av innehåll, utbildningsplaner och upplägg som är engagerande och kompetenshöjande för deltagarna. Erfarenhet av instruktörsrollen och en pedagogisk examen är meriterande.

 

Om du är kreativ, kommunikativ och har förmågan att lyssna in behov och önskemål från aktörer inom branschen, då kan du vara rätt person för oss. Vi ser gärna att du har kunskap om Learning Management System (LMS), språkkunskaper i polska och/eller ukrainska, körkort och specialpedagogkompetens.

 

Det här är en unik möjlighet för nyexaminerade akademiker att ta första steget i karriären genom ett spännande KTP-projekt. Du kommer bli projektledare med stöd från coacher från både akademin och näringslivet. Projektet finansieras av Kompetenskraft Dalarna och beräknas pågå i cirka 9 månader.

 

Tillsammans vill vi förändra världen – vill du förändra den med oss?
Läs mer på Arbetsförmedlingens platsbank.

 

Vänligen ansök senast 2023-06-19.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Vi skickar ut nyhetsbrev med information om kursutbud och uppdateringar.