2 Sep 2024
Välkommen Annelie!

Vi drar igång hösten med full gas och välkomnar vår nya kollega Annelie Lovhammar till oss. Annelie är baserad i Göteborg och kommer att samordna utbildningar och öppna nya utbildningar i Västra Götaland. 

– Jag kommer från en tidigare roll som utbildningssamordnare på Ramirent, så jag känner mig van i rollen. Skillnaden nu blir att Byggutbildning Star finns över hela landet. Det ska bli kul och lärorikt att jobba över ett större område.

 

Annelie kommer att synas en hel del ute bland våra kunder, både befintliga och nya. Hon har mycket erfarenhet som kommer att vara värdefull för att skapa en säkrare byggbransch genom utbildning. Hon har arbetat både som livscoach och med förebyggande friskvård,  hon vet hur viktigt det är med god service och en hög förståelse för våra kunders behov. 

 

– Jag vet att min uppmärksamhet och mitt sätt att snabbt och effektivt hantera kunders frågor och önskemål tidigare har uppskattats mycket. Det är något jag självklart kommer att fortsätta med. Arbetskulturen på Byggutbildning Star stämmer väldigt väl överens med mina värderingar, så jag tror att vi kommer att matcha bra, säger hon och fortsätter. 

 

– Jag ser verkligen fram emot att möta alla fantastiska kunder, att överträffa deras förväntningar och att tillsammans med mina kollegor få se Star växa i Västra Götaland.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Vi skickar ut nyhetsbrev med information om kursutbud och uppdateringar.